Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Nu ska helsingborgarna få sätta smak på sin stad

Hur smakar Helsingborg? Som en gåsleverburgare, limesyrad fisk eller ett grönt storkok? Endast fantasin sätter gränser när Michael Nilsson bjuder in allmänheten till att utforska stadens matidentitet i Visionfondsprojektet Helsingbord.

Sist handlade det om film, nu vill Michael Nilsson göra en kulinarisk upptäcktsfärd i Helsingborg med hjälp av Visionsfonden.Bild: Sven-Erik Svensson
Matstaden Helsingborg är på mångas läppar. Oftast talas det om att restaurangkartan för en av Sveriges krogtätaste städer ritas om, av nyöppningar, konkurser eller de senaste mattrenderna.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen