Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Vill du gifta dig på Väla? I sommar ges chansen

I juni bjuder Väla ett vinnarpar på ett komplett bröllop, dessutom finns det chans till drop in-giftermål. "Vi har kärlekstema i år", säger Ulrika Nordström, marknadschef på Väla.

I juni blir det bröllopsfest på Väla.Bild: FREDRIK SANDBERG / TT
I en ny tävling söker Väla ett par som är sugna på att vinna ett komplett bröllop med allt från kläder, besök hos frisör och make up-artist till bröllopspresenter.
Motkravet är att vigseln äger rum på Väla den 16 juni och att paret därefter äter supé och bröllopstårta på restaurangtorget innan det blir färd till hotell för övernattning.
– Tävlingen går ut på att man får berätta om hur man träffades och när man bestämde sig för att giftas. Man kan antingen skriva eller göra en liten film om detta, säger Ulrika Nordström.
Bild: Magnus af Geijerstam
Vinnaren utses av Väla och presenteras den 30 april. Bröllopet äger sedan rum den 16 juni på Väla. Skulle man inte vinna kan man ändå vara med på ett hörn eftersom det också kommer att erbjudas drop in-bröllop.
– Vi ska göra det här till en smakfull, rolig och romantisk bröllopsupplevelse, säger Ulrika Nordström.
– Och det är rejält tilltaget, vi räknar med att värdet är runt 100 000 kronor.
24–25 mars är det bröllopsmässa på Väla.Bild: Mats Roslund
Som en försmak inför evenemanget arrangeras dessutom en bröllopsmässa på Väla 24–25 mars. Då finns 50 olika utställare på plats.
– Vi kommer att utnyttja alla våra eventytor och vartenda hörn på Väla, säger Ulrika Nordström.
Hon konstaterar att köpcentrumet kommer att präglas av detta under hela 2018.
– Vi har kärlekstema på Väla i år och då ska det vara fullt fokus på bröllop och fest, säger Ulrika Nordström.
Gå till toppen