Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

BoIS testar ung Malmötalang mot Elfsborg

21-åringen kommer att få speltid som ytterback när Landskrona möter allsvenskt motstånd.

Rosengårds Jetmir Haliti mot BoIS-aren Måns Ekvall (i rött) i fjolårets division 1-match.
Allsvenska Elfsborg blir försäsongens tuffaste utmaning och då passar Landskrona samtidigt på att testa en ny spelare. I jakten på en vänsterback får 21-årige Malmögrabben Jetmir Haliti chansen att visa upp sig, även om han inte kommer att vara med från start.
– Jetmir har tränat med oss den här veckan och det har sett bra ut. Även om jag har bra koll på honom sedan tidigare ska det bli skoj att se hur han står sig mot så här bra motstånd, säger BoIS-tränaren Agim Sopi.
Jetmir Haliti är född den 14 september 1996, han har Mabi som moderklubb och efter några säsonger i BK Olympic skrev han hösten 2015 på för Prespa Birlik. Där blev det dock aldrig något spel och redan i mars, året därpå, gick den BoIS-aktuelle talangen till Rosengård.
– Där har han gjort det bra och förra året var han en av deras bästa, tycker Agim Sopi. Jag vet att han är användbar på många positioner, men vi vill i första hand testa honom som vänsterback. Det är där vi behöver fler alternativ.
Provspelande Haliti kommer att inleda fredagens match i Borås på bänken, men han kommer att kastas in under matchens gång.
– Sedan får vi se hur vi gör, om vi går vidare med honom.
Jämfört med senast, när Mjällby besegrades med 3–2, är också Viktor Svensson tillbaka i truppen och BoIS har med sig följande spelare till Borås Arena: Viktor Noring, Amr Kaddoura, Philip Ljung, Dennis Olofsson, Philip Andersson, Viktor Svensson, Jetmir Haliti, Alexander Tkacz, Igor Arsenijevic, Monday Samuel, Måns Ekvall, Filip Pivkovski, Edafe Egbedi, Adi Nalic, Granit Stagova, Jakob Andersson, Martin Jönsson, Kevin Jensen och John Ebere Ekeh.
Gå till toppen