Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Tomma löften hos Pardiss på Söder

HD:s krogpatrull har ätit på Pardiss. "Ett ställe som håller god gatuköksklass" där servicen är det enda som sticker ut.

"Vårt besök handlade mest om att bli mätta för en billig peng", skriver recensenten.Bild: Britt-Mari Olsson
Löftet på hemsidan om ”högklassiga orientaliska måltider” låter väldigt lockande inför besöket på den persiska restaurangen Pardiss på Söder i Helsingborg. Menyn innehåller väldigt mycket att välja mellan - ett tiotal förrätter och drygt 20 huvudrätter. Men de flesta är grillat kött - kyckling, lamm och oxkött - som på olika sätt kombineras med ris, bröd eller pommes frites. De som inte äter kött bör stanna vid förrätterna och nöja sig med soppa eller vegetariska smårätter.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen