Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Fotbollskväll: ”Vi kör utan censurfilter”

Titta in på HD:s avsparkskväll, tisdag i Idrottens Hus.
På tisdag bjuder HD och Helsingborgs idrottsmuseum in till "Halvvolley – en fotbollskväll på uppstuds". Portarna till Idrottens Hus slår upp kl 18.30. Efter fika och mingel drar livesändningen igång kl 19.
Varför ska man komma dit?
– För att lyssna till omtyckta lokala fotbollsprofilers berättelser, minnen och analyser. Vi rör oss mellan då, nu och det som komma skall. Tanken är avslappnade samtal med ett och annat vasst inspel. Vad jag förstått av antalet föranmälda lär det bli trångt i lokalerna vilket även innebär ett ypperligt tillfälle för mingel och fotbollssnack.
Berätta om vad som händer under kvällen?
– Vi kommer beröra högt och lågt. I huvudsak är fokuset HIF och den lokala fotbollen. Men vi gör även en VM-avstickare nu när vi ändå har en mästerskapsinsider i Erik Edman med på båten.
Vilken är din och kollegornas roll?
– Jag och Tomas Nilsson ska försöka oss på att vara ordningsmän. Eric Persson tar i huvudsak hand om småklubbsdiskussionen. Det han inte kan om småklubbsfotbollen är inte värt att kunna. Erik Edman? Den gamle vänsterbacken ger vi en ansvarslös nummer 10-roll.
Några överraskningar i övrigt att vänta?
– Sådana här kvällar bör man räkna med att det blir överraskningar. Eftersom preskriptionstiden är avskaffad räkna med att det dyker upp okända anekdoter. Vi kör utan censurfilter.
Gå till toppen