Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Skånskt fastighetsbolag prisas av landshövdingen

Det Helsingborgsbaserade fastighetsbolaget Catena prisas av Godstransportrådet. Priset som företaget får för smart och miljövänlig e-handelslogistik delades idag ut av landshövding Anneli Hultén.

Landshövding Anneli Hultén delade ut priset Årets lyft till Catena, som bland annat äger det tidigare Aller-huset i Helsingborg.Bild: Moa Dahlin Tom Wall
Det noterade fastighetsbolaget Catena med huvudkontor i Helsingborg får transport- och miljöpriset Årets lyft som delas ut av Godstransportrådet Skåne/Blekinge. Priset delades idag ut i residenset i Malmö av rådets ordförande, landshövding Anneli Hultén.
Catena är inriktat på logistikfastigheter och får priset för att man ”lagt fokus på att uppföra smarta och miljövänliga logistikfastigheter i rätt lägen kopplat till den digitala handeln”.
Läs också Börsnoterat logistikföretag investerar i Findusfastigheten
Godstransportrådet Skåne/Blekinge är ett av sex regionala samverkansråd som sorterar under Trafikverket. Medlemmar råden är regioner, branschorganisationer, godstransportköpare och akademin.
Priset Årets lyft delas ut för att ”synliggöra och sprida kunskap om intelligenta och hållbara transportlösningar”. Det regionala vinnarna tävlar sinsemellan om det nationella priset Årets lyft Sverige.
Gå till toppen