Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Chocolatte utsedda till Årets ambassadör för Helsingborg

Det lilla chokladföretaget fick flest röster när Citysamverkan delade ut sin utmärkelse.
– Vi är glada och stolta, säger butikschefen Ellinor Kadanik.

Chocalattes grundare och delägare Martin Persson med utmärkelsen, som han tog emot tillsammans med butikschefen Ellinor Kadanik.Bild: Privat
Citysamverkan i Helsingborg delade på onsdagskvällen ut sin utmärkelse "Sveriges trevligaste stad"-ambassadör.
Finalisterna i år var Chocolatte, Zgander, Matkooperativet, Store och Åhléns (som fick utmärkelsen i fjol).
Och det blev till sist Chocolatte som fick flest röster. I motiveringen heter det att Chocolatte "står för ett fantastiskt bemötande och tar hand om sina kunder på ett föredömligt sätt utifrån ambitionen om att Helsingborg är Sveriges trevligaste stad".
– Vi är väldigt glada och stolta att våra kunder valt att rösta på oss, säger Ellinor Kadanik, butikchef för Chocolatte.
Varför är ni så uppskattade?
– Vi jobbar mycket med det personliga mötet. Vi tar hand om våra kunder och lyssnar på dem. Det handlar inte bara om att sälja. Och vi märker ju att det uppskattas, vi har väldigt många stamkunder, säger Ellinor Kadanik.
Hur gör ni nu för att hålla er kvar på den här nivån?
– Vi måste fortsätta att leverera till våra kunder. Det är förstås en utmaning. Men vi har också en fantastisk personal och det är grunden för att lyckas, säger Ellinor Kadanik.
Bakom Citysamverkan står Cityföreningen, Helsingborgs stad och de kommersiella fastighetsägarna i city.
Gå till toppen