Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Julia Skripal vill inte ha rysk ambassadhjälp

Den ryske exspionen Sergej Skripals dotter Julia Skripal säger att hon inte vill ta emot erbjudandet om hjälp från den ryska ambassaden i London. Det framgår av ett uttalande som hon gör via den brittiska polisen.

Julia Skripal, på en bild tagen från hennes Facebooksida. Arkivbild.Bild: AP/TT
Hon säger också att tillståndet för hennes far är fortsatt allvarligt och att hon själv ännu lider av sviterna av nervgiftattacken de utsattes för.
Den 33-åriga dottern till den tidigare dubbelagenten Skripal skrevs ut från distriktssjukhuset i sydengelska Salisbury i måndags, enligt sjukhusledningen. Hon ska ha förts till en säker plats, rapporterar BBC.
Sergej och Julia Skripal hittades kraftigt medtagna på en parkbänk i Salisbury i södra England den 4 mars. De fördes till sjukhus, där det kunde konstateras att de förgiftats med det Sovjetutvecklade nervgiftet Novitjok. Tillståndet för de båda ansågs under flera veckor vara kritiskt.
Storbritannien har beskyllt Ryssland för giftattacken, vilket har lett till bottenfrusna relationer mellan Moskva och stora delar av västvärlden. Ryssland nekar till inblandning i giftattacken.
Gå till toppen