Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Zlatan bjuder United på avskedsfest: ”Så de kan säga hur mycket de saknar honom”

Zlatan Ibrahimovics flytt från Manchester United till LA Galaxy gick snabbt. Kanske lite för snabbt. Nu skriver engelska The Sun att Zlatan bjudit Manchester United till avskedsfest i LA i sommar – så att de kan få ett känslosamt avsked.

Paul Pogba och Zlatan Ibrahimovic ska ses igen.
Zlatan Ibrahimovic lämnade Manchester United väldigt hastigt fölr ett par veckor sedan. Trots att det pratats om övergången till LA Galaxy i ett par år blev själva flytten rekordsnabb.
Bara några dagar efter flytten gjorde Zlatan Ibrahimovic debut – och succé när han själv vände matchen mot LA FC.
Men det är något som gnagt hos Zlatan Ibrahimovic uppger brittiska The Sun.
Det snabba avskedet från England.
Men nu ska det rättas till och därför har Zlatan Ibrahimovic bjudit in en trupp på 50 man till ett avskedsparty i Los Angeles. Zlatan bjuder såklart.
Partyt ska hållas i samband med Uniteds försäsongsträning i slutet av juli.
När Zlatan Ibrahimovic lämnade United var många av spelarna på väg tillbaka till Manchester efter landslagsuppdrag.
– Timingen var inte de bästa men Zlatan insisterade på att vi alla skulle få chansen att träffa honom i LA, så att vi kunde säga hur mycket vi saknade honom. Det är så typsikt Zlatan, sägher en källa till The Sun.
Enligt tidningen har Zlatan Ibrahimovic starka känslor för United som förlängde kontraktet med honom i höstas.
– Han uppskattade att United gav ett nytt kontrakt trots att han var ur spel i åtta månader på grund av den svåra knäskadan. Han är en generös kille, säger en källa till The Sun.
Gå till toppen