Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Attacken i Syrien

Nato stödjer Syrienattack

Försvarsalliansen Natos generalsekreterare Jens Stoltenberg stödjer anfallen i Syrien av USA, Frankrike och Storbritannien.

Rök från områden i Damaskus efter attacken.Bild: Hassan Ammar/AP/TT
"Det kommer att försvaga regimens förmåga att attackera det syriska folket med kemiska vapen", säger Stoltenberg i ett uttalande.
Nato har upprepade gånger fördömt Syriens användning av kemvapen och ser den som ett tydligt brott mot internationella överenskommelser, enligt uttalandet.
Den syriske oppositionsledaren Nasra al-Hariri vädjar samtidigt till den syriska regimen att sluta angripa civila, oavsett om det är med kemiska stridsmedel eller andra slags vapen.
"Kanske kommer inte regimen att använda kemvapen igen, men den kommer inte att tveka kring att använda vapen som är godkända av internationella samfundet, som tunnbomber och klusterbomber", twittrar han, enligt Reuters.
Amnesty International varnar för att flyganfallen kan skada civila.
"Alla försiktighetsåtgärder måste vidtas så att inte civila skadas i alla militära aktioner", säger Raed Jarrar vid organisationens avdelning för Mellanöstern och Nordafrika.
Amnesty uppmanar också USA:s president Donald Trump att ta emot syriska flyktingar.
Gå till toppen