Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Rögle

Olle Liss fortsätter att producera i Tre Kronor

Ett mål och en assist – Olle Liss fortsatte att leverera i Tre Kronor när Sverige vann borta mot Danmark med 5–1.

Olle Liss fick jubla i Tre Kronor-tröjan igen.Bild: Suvad Mrkonjic / TT
Förra helgen svarade han för ett hattrick. I lördagskvällens träningslandskamp mot Danmark fortsatte Röglespelaren Olle Liss att kliva fram i Tre Kronor-dressen och göra avtryck.
I den första perioden assisterade han först snyggt fram till Lias Anderssons 1–0-mål. Bara minuterna senare var Olle Liss framme i poängprotokollet igen när han pricksköt in ett handledsskott i det första krysset till 2–0.
Sverige, som saknade både Patrick Cehlin (skadad) och Patrik Zackrisson (sjuk) hade ledningen med 3–1 inför den tredje perioden. Trots den offensiva leveransen var inte Olle Liss helt nöjd när han intervjuades av CMore i pausen:
– Vi har inte samma snurr och fart som i första perioden. Min egen insats är sådär, jag började okej två, tre första bytena. Spelet fungerar inte och jag måste upp där.
I tredje perioden spelade Lias Andersson fram till ängelholmaren Dennis Everberg som satte 4–1-målet. Till slut vann Tre Kronor med 5–1.
Olle Liss har nu gjort sex poäng, varav fyra mål, på sina fyra första landskamper i karriären.
Gå till toppen