Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Klart: Jonathan Olsson återvänder till FCH

Den sista april kunde HD berätta att Munka-Ljungby-snipern Jonathan Olsson inom kort väntades blir klar för en comeback i FCH.
Under torsdagen skrev han på ett 2-årskontrakt.

Efter två säsonger i Munka-Ljungby återvänder forwarden Jonathan Olsson till FCH.
Under säsongen 2016/17 lämnade Jonathan Olsson FCH för Munka-Ljungby. På 17 matcher i division 1-klubben gjorde han 23 mål och 42 poäng. Den gångna säsongen svarade han för mäktiga 45 mål (!) och 57 poäng på 21 grundseriematcher.
– Det är roligt, det är ett tecken på att han tror på det vi gör när vi satsar på lite yngre och närodlat. Vi får tillbaka en målskytt av rang och en spelare som kommer att bidra mycket även i SSL, säger klubbchefen Fredrik Azelius.
Tror du att han kan bli den målskytten även i högsta serien?
– Att tro att han ska göra 46, 47 mål [kval inkluderat] som han gjorde förra säsongen är väl att ta i. Det där har också lite med självförtroende och flyt att göra, men det är klart att han kan gå in och göra ett hårt och bra jobb och gör han det kommer målen att komma.
Även backen Joel von Reis, som ju återkom på lån från Munka-Ljungby när Juha Kivilehto lämnade, är klar för två år i FCH.
Gå till toppen