Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Helsingborgstalangen Agnes Frisk släpper sommarlåt

– Det är en typisk sommarlåt. En låt att dansa till och bli glad, säger Agnes Frisk. I sommar väntar också flera spelningar för henne tillsammans med Sean Banan och Samir & Viktor.

Tolvåriga talangen Agnes Frisk från Helsingborg fortsätter att jobba sig in i olika sammanhang. I år har hon synts i "Bingolotto" där hon gjorde tv-debut och framförde "Wake up". Nyligen medverkade Agnes Frisk även i programmet "Random mix" på SVT:s Barnkanalen.
Dessutom har hon varit med på Heyou-festivalen och Icon-fest i Stockholm där bland andra Lisa Ajaz, Isa Tengblad och Bianco Ingrosso fanns på plats.
I veckan släppte hon även en ny låt, "Oh la la", skriven av Peter Wennerberg, Anja Steinlechner Hubalek och Daisy Gottlieb.
– Det är en typisk sommarlåt. En låt att dansa till och bli glad, säger Agnes Frisk.
Hon spelade nyligen in en video till låten. I klassisk Helsingborgsmiljö.
– Det är min första musikvideo. Vi spelade in den på Fria bad. Plus några scener i Pålsjö skog nära slottet. Det är ett av mina favoritställen i Helsingborg, säger Agnes Frisk.
Bild från inspelningen av videon till "Oh la la".Bild: Johanna Frisk
Med under inspelningen var också fyra dansare, Maja, Amy, Sigge och Pelle.
– Det är fyra kompisar från dansskolan. Fyra grymma människor, säger Agnes Frisk.
Det är på dansskolan som hon trivs allra bäst.
– Där har jag mitt riktiga liv.
Det är mer på gång framöver för Agnes Frisk. När Barnens dag hålls i Helsingborg 16 och 17 juni är Agnes förband till Sean Banan och Samir & Viktor. Hon är även med på ytterligare några Barnens dag-arrangemang i sommar och den 3 juli sjunger hon på första Kulijuli-kvällen.
– Sen ska jag spela in och släppa fler låtar, säger Agnes Frisk, som nu även fått egen merchandise.
– Det är t-shirts med loggan på. Dom är jättesnygga.
Har du varit med och designat dem själv?
– Nej, jag håller mig till att sjunga och dansa.
Gå till toppen