Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Höga och starka toner med Tenori i Hembygdsparken på mors dag

Opera, operett och filmmusik står på programmet när den internationella tenortrion Tenori intar Gripenscenen i Hembygdsparken på mors dag, söndagen den 27 maj, i det första evenemanget efter invigningen av taket över publiken.

Kalle Leander, Alexander Grove och Andreas Backlund bilder trion Tenori, som ger en ovanlig konsert i Hembygdsparken.
Räkna med höga och starka toner, men också vacker sång när denna för Hembygdsparken ovanliga musik framförs på den nyrenoverade scenen.
– Jag vet inte om man tidigare har haft den här typen av konserter där. Men vi tycker det är fantastiskt roligt att få vara först ut med detta på den nya scenen, säger Kalle Leander, som är en av sångarna i Tenori.
De övriga i trion är Alexander Grove och Andreas Backlund.
– Vi ger olika typer av konserter. I denna varianten väljer vi bland godbitarna för tenorer inom opera, operett och lite filmmusik. Det finns så otroligt mycket material att välja mellan. Det ska bli väldigt spännande att komma tillbaka till Hembygdsparken, säger han.
Han har nämligen stått på den scenen flera gånger tidigare.
Förra sommaren spelade han farsen "Tre damer i leken" med bland annat Anna Bromée och Jenny Silver i Hembygdsparken.
Så här såg det ut förra sommaren när Kalle Leander spelade farsen "Tre damer i leken" i Ängelholms Hembygdspark.
– Det var något helt annat, men redan då pratade jag och Peter Lindholm i Tullateatern om att göra en sådan här konsert när taket blev klart. Nu finns det på plats och jag vet att Hembygdsparken i slutet av maj kan vara fantastiskt vacker, säger Kalle Leander.
Tenori framför bland annat klassikern "Nessun dorma" tillsammans med Ensamble 1600 från Ängelholms Kulturskola.
Det är Tullateatern som är arrangör för denna konsert som startar klockan 16 den 27 maj.
Gå till toppen