Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Nicklas Lidholm fortsätter i FCH

Nicklas Lidholm har förlängt kontraktet med FCH med ett år.
– Jätteviktigt, säger FCH:s klubbchef Fredrik Azelius.

30-årige Nicklas Lidholm har bestämt sig för att fortsätta sin elitsatsning och är klar för sin sjätte raka säsong med FCH.
Linus Nordgren är såklart FCH:s verklige veteran, men därbakom är det 30-årige Nicklas Lidholm som börjar uppnå en aktningsvärd säsongssiffra för att få kallas trotjänare.
Den sjätte i rad i klubben ger han sig in på.
En viktig förlängning på flera plan. Han är en rightspelande forward som visat att han höjer sig när det verkligen gäller.
I kvartsfinalen mot Storvreta var han en av FCH:s bästa spelare och svarade för tre mål och tre assister på fyra matcher.
– En fantastisk människa och ledare och han visade den här säsongen att han har bra innekvaliteter också, och inte bara är stor och starkt, säger Fredrik Azelius.
Vad gäller övriga två spelare som varit i ropet kring FCH, Åstorp/Kvidinges Andreas Bremer och AIK:s Kevin Haglund:
– Jag får väldigt positiva signaler av Kevin. Jag vet att han besökte Kalmarsund förra helgen, det gör mig lite orolig med tanke på vad som hände med den förra Kevin [Björkström, gick dit]. Men indikationer efteråt säger att vi ligger väldigt bra till.
– Vi vill jättegärna ha Andreas, jag hoppas att vi hittar en lösning.
Under tisdagen släpptes också spelschemat för kommande säsong. Precis som i fjol får FCH stå över den första omgången och börja sitt matchande med ett derby mot Höllviken. Den enda skillnaden nu mot då är att FCH är bortalag. Datumet är 22:a alternativt 23:e september.
– Det är för att de kopierade förra årets schema, men vände på hemma och borta. Det är lite idéfattigt, men man ska ändå möta alla lag två eller tre gånger.
Hemmapremiären blir 25:e eller 27:e september mot Jönköping, FCH:s nye assisterande tränare Niklas Pålssons förra lag.
FCH påbörjade försäsongen förra måndagen.
Gå till toppen