Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Landskrona

Fler artister till Landskronakarnevalen

Linnea Henriksson, Gunhild Carling, och lokalkändisarna Kapell Magnell står på scenen under Landskronakarnevalen, sista helgen i juli.

Linnea Henriksson.Bild: Jessica Gow/TT
Linnea Henriksson stod på scenen redan 1995, bara åtta år gammal, i TV4:s talangjakt ”Småstjärnorna”. Hon har sedan dess blivit hyllad, både för sin musik,och för sin karriär som programledare i bland annat ”Musikhjälpen” och radioprogrammet ”Hallå P3”.
– Vi ser verkligen fram emot Linneas spelning i sommar. Först och främst är hon en fantastisk sångerska och låtskrivare. Dessutom är hon en inspirerande tjej som vågar stå upp för sig själv och jobbar hårt för att motarbeta orättvisor. Det behövs fler tjejer som Linnea i världen, säger karnevalsgeneralen Lena Bergkvist i ett pressmeddelande.
Gunhild Carling vid en spelning på Helsingborg arena.Bild: Britt-Mari Olsson
Gunhild Carling presenteras som musiklegenden som själv kan hantera över 20 instrument. Hon är inte "bara" en jazzartist utan brukar bjuda på en oförglömlig show, inte minst när hon spelar på tre trumpeter samtidigt.
Kapell Magnell spelar 27 juli.
Kapell Magnell är ett lokalt partyband som spelar favoritlåtarna från 60-talet. Fredag 27 juli spelar de i Kasernplanstältet.
Landskronakarnevalen produceras av Creandia AB på uppdrag av Landskrona stad.
Gå till toppen