Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Höganäs

Insändare: Föräldrar, upp ur soffdynorna

I Höganäs hamn finns en förtjusande bastu med en hänförande utsikt över Sundet.
Bastun ligger precis vid badbryggorna och dessa är starkt frekventerade av folk i alla åldrar under sommarmånaderna. Mycket trevligt!
På sena eftermiddagar och kvällar under sommarmånaderna, är det mycket ungdomar i åldrarna 10-12 år och upp till 17 -18 år som frekventerar badet, vilket också är trevligt.
Tyvärr har en del av dessa ungdomar stort nöje av att störa och skrämma bastubadarna och att objudna ta sig in på bastuområdet och fördärva.
Det hade varit tacknämligt om alla ni föräldrar till ungdomar i den här åldern, någon gång under sommaren kommit ner till badbryggorna och bastuområdet och sett hur era barn beter sig.
Så föräldrar - upp ur soffdynorna och ner och bada med era ungdomar på kvällskvisten, så kanske de fredliga bastubadarna kan basta i lugn och ro och bastun slipper att ideligen bli vandaliserad.
Tilläggas ska att det finns många ungdomar som aldrig håller på med detta tvivelaktiga nöje, utan kan bada och njuta utan att fördärva.

Eva J, Höganäs

Gå till toppen