Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

De får årets näringslivspriser i Ängelholm

De sysslar med öl, bilar och försäkringar, men har numera en sak gemensamt. Tre företag prisades på Företagardagarna i Ängelholm under fredagen.

Vinnare i tre kategorier. Vågen försäkringsbyrå, Skelderwikens brygghus och Börjessons bil.Bild: LENA EVERTSSON
På fredagen korades årets vinnare bland de företag och företagare i Ängelholm som nominerats till de årliga näringslivspriserna.
Nio kandidater gick till final i tre kategorier: Årets företag, Årets företagare och Årets entreprenör. Priserna delades ut på fredagseftermiddagen, under Företagardagarnas första dag i Lindab arena.
Här är de tre vinnarna:
• Årets entreprenör/Erik Paulsson-stipendiet: Skelderwikens brygghus.
• Årets företag: Börjessons bil AB.
• Årets företagare: Gustav Tedvik och Jacob Larsson, Vågen försäkringsbyrå AB.
Skelderwikens brygghus är en av tre vinnande entreprenörer och företag som prisades på årets företagsmässa. På bilden Tonny Jörgensen och Olof Christensson.Bild: Niklas Gustavsson
– Det har varit svårt för alla grupperna att utse vinnare, de är oerhört duktiga, allihop, säger Louise Modig från Ängelholms näringsliv.
Läs också Här är de nominerade till årets näringslivspriser i Ängelholm
I år hade cirka 45 kandidater nominerats. Vem som helst har kunnat föreslå personer eller företag som de tycker förtjänar att uppmärksammas.
Saker som juryn tar hänsyn till när årets företag och företagare utses är bland annat lönsamhet, kreativitet och miljötänk.
– De är verksamheter som anställer och har tillväxt i företagen, och de är ambassadörer för regionen.
Erik Paulsson-stipendiet går till en entreprenör som tagit steget till att bli egenföretagare och "realiserat sin dröm", och som fortfarande är i en tidig fas i sitt företag.
Gå till toppen