Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Eminem i skottgluggen efter skottljud

Eminem skrämde upp publiken. Arkivbild.Bild: Jason DeCrow/AP/TT
Vid en konsert med rapstjärnan Eminem på festivalen Bonnaroo i Tennessee i helgen utbröt panik i publikhavet, rapporterar CNN.
Det var under den 18 år gamla låten "Kill you" som en rad höga smällar hördes. Många i publiken trodde då felaktigt att de blev beskjutna och flera konsertbesökare lade sig ner för att ta skydd eller försökte fly från platsen.
Efteråt har flera konsertbesökare tagit till social medier och menar att tilltaget var osmakligt, speciellt i ljuset av förra årets masskjutning vid countryfestival i Las Vegas då minst 58 personer miste livet.
I ett uttalande till CNN förnekar en talesperson för Eminem att det skulle ha förekommit smällar i själva musiken, vilket inte är helt ovanligt i rapmusik, och uppger att ljuden kom från en pyroteknisk effekt.
"Han, liksom hundratals andra artister, har använt den här effekten i sina liveshower i över tio år, inklusive på festivaler i USA tidigare under 2018, utan några klagomål", säger talespersonen.
Gå till toppen