Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Höganäs

Festival kickar igång sommarlovet i Höganäs

En drogfri fest med fullt av aktiviteter på Sportcenter blir en kul inledningen av ledigheten för partajande Höganäsungdomar.

I Höganäs kan ungdomar fira in sommarlovet på skolavslutningsfestivalen Summerkick.Bild: Mårten Svemark
Förra året besökte cirka sexhundra ungdomar skolavslutningsfestivalen Summerkick. På kvällen efter onsdagens skolavslutning blir det en uppföljning av det populära arrangemanget.
Summerkick riktar sig till elever i årskurs sju till två på gymnasiet. Skolavslutningsfestivalen kommer att hållas på Höganäs sportcenter och det är gratis inträde.
Alla kommer att få göra ett utandningstest för att säkerställa att tillställningen blir alkohol- och drogfri.
I år kommer det endast att finnas en scen för artister och DJ:s att uppträda på. Istället satsas det ännu mer på aktiviteterna. Som till exempel Lasermaxx, bumpersoccer, vattenzorbbollar, mekanisk tjur, bungyrun och VR-tält.
Festivalen börjar klockan 20 och avslutas klockan 02. För att festande ungdomar ska kunna ta sig hem säkert på natten, så kommer bussar att gå från Sportcenter och med huvudstopp på de kommunala skolorna.
Gå till toppen