Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

"Parts unknown" sänds – trots Bourdains död

Anthony Bourdains elfte säsong av "Parts unknown" sänds på CNN enligt planen, trots stjärnans död. Arkivbild.Bild: Evan Agostini/AP/TT
Förra veckan avled stjärnkocken, världsresenären och matjournalisten Anthony Bourdain hastigt 61 år gammal. Sedan dess har det spekulerats i huruvida tv-kanalen CNN kommer att sända färdigt den elfte säsongen av Bourdains populära tv-program "Parts unknown".
Med två avsnitt kvar har nu kanalen beslutat att visa färdigt säsongen. Det näst sista avsnittet sänds nu på söndag, och det avslutande följande söndag bekräftar CNN – enligt The wrap.
Vid månadsskiftet var det tänkt att Netflix skulle ta ner Anthony Bourdains tidigare säsonger av "Parts unknown" från strömningssajten. Men Netflix väljer nu att ha kvar serien i sitt utbud, rapporterar CNN.
Gå till toppen