Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Båstad

Dags för Båstad bike week

Den här gången blir cykelveckan i Båstad större än någonsin tidigare.

Båstad bike week startar den 18 juni. En vecka som i år även innehåller SM i landsvägscykel.Bild: @imageAuthorName JON OLAV NESVOLD
Det kommer att rulla på bra i Båstad under midsommarveckan.
Arrangörerna bjuder in till det som beskrivs som Nordens cykelfest i och med att Båstad bike week i år även innehåller svenska mästerskapet i landsvägscykel.
Men under den 18-24 juni väntar även bland annat motionslopp på landsväg och i terräng. Motionärerna kan dessutom få en chans att testa sig mot eliten och prova på att cykla både tempolopp och linjelopp på SM-banorna.
Tempoloppet har start och mål i Torekov medan linjeloppet har start och mål i Båstad.
På måndag den 18 juni startar veckan med en familjedag i Båstad. Klockan 16-20 pågår dagen och det är samling intill Gulstad som är lekplatsen nära Båstad hamn. Gott om cykelaktiviteter utlovas med teknikbana, lopp, stafetter och test av SM-banan bland annat.
Den 19 juni inleds veckan med lopp för eliten och motionärer. Fram till den 24 juni genomförs ett antal lopp i och omkring Båstad samt på Vallåsen.
Gå till toppen