Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Ekonomi

Fråga, kläm, lukta och smaka! Skånska matprofiler ger råd om gårdsbutiker

Delikatessost från mikromejeri, salami på Linderödsgris, ekologiska hallon, flädersirap, olika sorters honung. Det finns mycket att välja på i skånska gårdsbutiker.
Var nyfiken och handla efter säsong, är några tips från två matprofiler i Skåne.

Utbudet av produkter i skånska gårdsbutiker är stort, men fråga, lukta och smaka innan du köper, menar matprofilerna Nina Christensson och Anna Berghe.Bild: Sven-Erik Svensson/Björn Larsson Rosvall Scanpix
Krögaren Nina Christensson, som bland annat är ägare till restaurang Smak i Malmö, stannar gärna till och handlar lokal mat när hon åker runt privat i Skåne på sommaren.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Läs alla artiklar om: Gårdsbutiker i Skåne
Gå till toppen