Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ännu mer VM utomhus – flera företagare bjuder in till storbildvisning i Ängelholm

På tisdagen klockan 16 avgörs det om Sverige stannar kvar i VM-äventyret.

När Sverige mötte Sydkorea ordnade företagare i Ängelholm en gratis visning på parkeringen vid Mejeritomten. Nu det dags igen.Bild: Niklas Gustavsson
När Sverige besegrade Sydkorea ställde ett lokalt företag i Ängelholm upp med en storbildsskärm vid sin fastighet på Östergatan för alla som ville se matchen utomhus. Redan då pratades det om att det kanske skulle bli fler tillfällen.
På tisdagen bjuder man nu in till åttondelsfinalen mellan Sverige och Schweiz. Liksom förra gången är det fri entré, men vill man säkert sitta får man ta med egen stol.
– Den här gången är vi tre företag som gör det tillsammans. Vi har slagit på stort. Eliassons bygg sätter upp en liten åskådarläktare också, säger Andrée Brendheden på försäkringsbyrån Vågen.
Förra gången kom mellan 130 och 140, den här gången tror han på minst dubbelt så många.
– Vi fick mycket positiv feedback förra gången, det är många som är engagerade i sport. Vi hoppas att det kommer att bli jättetrevligt,säger Andrée Brendheden.
Portarna slår upp klockan 15, en timme innan matchen börjar.
Gå till toppen