Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Svep åt sidan för
att visa nästa kort

4frågor till: Torgny Lindau, Perstorps framtid

Han vill satsa på den kommunens personal. Möt Perstorps framtids förstanamn inför valet till kommunfullmäktige i Perstorp i september.

1

Vad är den viktigaste frågan för din kommun de närmaste åren?

– Att satsa på personalen inom de kommunala verksamheterna. Vi har haft hög investeringsbudget de senaste fyra till åtta åren för att komma tillrätta med lokala problem. Nu behöver vi växla om och vårda personalen.
2

Vad är det bästa med att vara politiker?

– Att få möjlighet att påverka. Det finns inget finare uppdrag än förtroendeuppdrag. Att vara politiker betyder att tjäna befolkningen. Det är det största man kan vara med om.
3

Varför gick du med i Perstorps framtid?

– Perstorps framtids grunder tilltalade mig från början. Att alltid ha Perstorps bästa för ögonen. Man kan fatta beslut för Perstorps bästa som inte andra partier kan göra.
4

Vilket parti skulle du annars tillhöra?

– Socialdemokraterna. Många från socialdemokratin var med och startade det här partiet. I grund och botten handlar det om en människosyn. Jag var då aktiv inom fackföreningsrörelsen, och då ligger socialdemokratin nära till hands.

Snabba fakta om Torgny Lindau

Parti: Perstorps framtid
Yrke: Undersköterska
Född: Januari 1982
Gå till hd.se