Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Dags igen för nostalgidisko på Grand i Mölle

På torsdag blir det en repris på förra sommarens nostalgitripp på Grand i Mölle.

Grand Hotel, Mölle.Bild: Anders Malmberg
Den 19 juli i fjol firade Martin Olsson 45-årsdagen av sin debut som discjockey i hotellets nattklubb, Seaside Club.
– Det blev en succé, fullsatt med 375 festande både inne och ute. Det kom folk som inte hade setts på typ 40 år, berättar Martin Olsson och fortsätter:
– Det är så många som varit på mig och som vill att jag gör en ny 70-80-tals discokväll.
Martin Olsson 2018.
Och så blir det med samma datum, som i år infaller på en torsdag.
Martin Olsson har annonserat om sin festkväll i Mölle på Facebook, Seaside Club Mölle.
– Det kommer folk från alla håll och kanter, Mölle, Viken, Höganäs, Lidingö, Enskede och det anländer till och med sex personer från Norge, och många sommargäster naturligtvis, säger en glad Martin Olsson.
De flesta har en anknytning till Mölle och den tid då det fanns tre discon i den pittoreska badorten.
– Förutom Seaside Club var det Locopalada, mitt emot Turisthotellet, och Örehus som låg aningen längre ner i backen mot hamnen till. Och det var alltid knökafullt!
Martin Olsson inledde sin karriär 1972. Som 16-åring cyklade han från hemmet i Strandbaden till Mölle med skivbacken på pakethållaren.
Martin Olsson har satt en gräns vid 300 gäster. Han berättar vidare att åldern på de nära 300 som anmält sig ligger mellan 30 och 71 år.
– Allt hänger på vädret. Blir det som i fjol – strålande sol och varm sommarkväll, då blir det plats för fler och då säljer vi biljetter på dörren.
– Kul ska det bli – och jag hoppas kunna göra detta i varje fall en gång om året. Lokalen och miljön är i det närmaste perfekt för just den här typen av evenemang, säger Martin Olsson.
Gå till toppen