Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Högaborgs BK

Talangen fixade poäng med matchens sista spark

Joel Sundström kan vara på väg bort från Högaborg.Bild: MATHILDA AHLBERG
Div 2 Västra Götaland
IFK Malmö 2 (1)
Högaborg 2 (1)
Tufft motstånd väntade Högaborg i omstarten av division 2 när tabelltvåan IFK Malmö kom på besök på Harlyckan.
Högaborg låg under inför tilläggstiden, då klev talangen Joel Sundström fram och med matchens sista spark fixade han 2–2 och en otroligt viktig poäng i bottenkampen.
– Jag är otroligt stolt över målet. Brandon [Camacho Sobek] satte upp bollen på vår anfallare Erik [Andersson]. Jag tog en löpning bakom mittbacken och Erik satte in den mellan mittbacken och ytterbacken, jag fick bollen och rullade in den mellan målvaktens ben, säger han.
I förra veckan var Sundström och tränade med Halmstads BK:s U21-lag, han deltog även i en match mot Östers U21. Såhär säger han om det:
– Det var väldigt lärorikt att få testa vingarna i en elitförening och det är någonting jag tar med mig hit till Högaborg, säger han.
Är det aktuellt att flytta dit?
– Det är aktuellt, jag fick anbud om att komma dit redan nu. Men vi får se hur det blir med det. Jag trivs väldigt bra i Högaborg, men det är samtidigt lockande med en elitförening, säger han.
När vill du ta ett beslut?
– När jag känner att jag är redo. Fotbollen här i Högaborg är väldigt utvecklande, sättet vi spelar fotboll på är väldigt bra och passar min spelstil. Jag tar inget förhastat beslut, säger han.
Gå till toppen