Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Sise och Mansour klara för BoIS

Akram Mansour, till vänster, och Joe Sise, till höger.Bild: Bildbyrån
Under måndagen kunde HD avslöja att Joe Sise och Akram Mansour ansluter till Landskrona BoIS. Nu har superettanlaget presenterat värvningarna på sin webbplats.
– Båda värvningar finansierades externt och det innebär att vi fortfarande gör en relativt stor kostnadsbesparing under sommarfönstret. Med de förutsättningar var det omöjligt att säga nej när Agim gjort bedömningen att Joe och Akram verkligen kan göra skillnad under hösten, säger Daniel Stålhammar, fotbollsansvarig i BoIS styrelse till landskronabois.com.
Båda spelarna har speciella bakgrunder. 28-årige forwarden Joe Sise kom fram som en stor talang i Halmstads allsvenska lag, såldes till danska Nordsjälland och debuterade i U21-landslaget. Men forwarden har haft extrema skadeproblem och på senare år har han tillhört Halmia i division 2.
27-årige Akram Mansour, som trivs bäst i en släpande forwardsroll, har inte heller spelat särskilt mycket fotboll i vuxen ålder. Faktum är att han har tagit flera uppehåll, men förra säsongen gjorde han succé i ÄFF:s division 1-lag. Sedan kontraktet gick ut i höstas har han varit klubblös. I vintras tränade och spelade han med bland andra superettanlaget Gais och division 4-laget Besa.
Huvudtränaren Agim Sopi är nöjd.
– Joe är en stark anfallare som trots sin längd har en bra teknik och en bra avslutsfot. Han har haft mycket skadebekymmer men har tränat privat under en tid och verkligen imponerat på träningarna sedan han kom hit, säger Agim Sopi till BoIS webbplats.
Han fortsätter:
– Akram kan spela på flera offensiva mittfältspositioner och visade i Ängelholm att han är en poängspelare. Han är också en pådrivare vilket redan haft en positiv injektion på träningsplanen.
Gå till toppen