Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Ny festival med sociala medier-profiler kommer till Helsingborg i höst

Heyoufestival tar över efter Tubecon. Den 28–29 september kommer några av Sveriges hetaste youtubers, gamers och influencers till Helsingborg Arena.

Tubecon har gästat Helsingborg två gånger, men i höst är det istället dags för ett nytt event med fokus på sociala medier-profiler. Heyoufestival gör i slutet på september sin första visit i Helsingborg.
Heyou kommer att ha med youtubers, gamers, men också ha ett stort fokus på nya plattformen Musical.ly.
– Vi har haft ögonen på Musical.ly i cirka två år nu och sett hur det vuxit explosionsartat. När profiler från andra plattformar börjar synas även där, kan man ana att det nya fenomenet är här för att stanna och därför gör vi en extra satsning med musers som kommer till eventet i Helsingborg, säger Matilda Aldsjö, PR-manager för evenemanget.
Musical.ly har just nu över 60 miljoner användare över hela världen och har blivit en viral framgång bland unga.
Några av profilerna som medverkar vid Heyou festival i Helsingborg är Freja Renström, Gabriel Fontana, Alice af Trolle, Miranda Brännehed, Linnea & Viola, Daniel Norlin, Zoe Collins, Isa & Nina, Maciej K och Melissa Fröhlich.
På programmet står bland annat meet & greets, paneldiskussioner, creator-utbildning samt en parents park, där besökarna kan lämna av sina föräldrar.
Heyou festival hålls 28–29 september.
Gå till toppen