Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Höganäs

Väktare upptäckte tjuvar – flydde i bil

Under natten mot lördagen upptäckte en väktare att en man stal verktyg från en byggarbetsplats i Höganäs. När mannen förstod att han blivit upptäckt flydde han i bil. Efter en stund stannade bilen och mannen kastade en skruvnyckel på väktarens bil samt hotade honom med kniv.

När väktaren kom till byggarbetsplatsen natten mot lördagen kom en man, 27 år gammal, ut ur en av byggbodarna med bland annat batteridrivna verktyg.
Mannen slängde ifrån sig stöldgodset när han insåg att han blivit upptäckt och flydde därefter i en bil tillsammans med en 28-årig kvinna varpå väktaren följde efter. Men efter ett tag stannade mannen bilen. Då klev han ut och kastade en skruvnyckel på väktarens bil och gick mot väktaren med en kniv i handen. Därefter flydde mannen och kvinnan från platsen.
Bilen hittades senare i Domsten och efter att polisen sökt i området med hundpatrull hittades mannen och kvinnan i Domsten vid 06-tiden. De blev gripna.
Mannen misstänks för stöld genom inbrott samt hot mot tjänsteman samt skadegörelse. Han misstänks också för grov olovlig körning.
Gå till toppen