Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ny uddamålsförlust för Högaborg - som tappat mittfältare

Högaborgs tränare Patrik Sundström har en hel del att fundera på.Bild: MATHILDA AHLBERG
Div 2 V Götaland
Varbergs GIF 4 (3)
Högaborgs BK 3 (2)
Högaborg har haft det tungt en längre tid och läget blev inte lättare när man förlorade mot jumbon Varberg under söndagen. Slutresultatet skrevs till 4–3 och Högaborg ligger nu på nedflyttningsplats.
– Det här var årets bottennapp. Den kom i helt fel läge. Det är det sämsta vi har gjort i år, säger en besviken Patrik Sundström, tränare i Högaborg.
Vad var det som inte stämde?
– Vi hade mycket boll men dem kontrar och gör det svårt för oss. När vi gjorde 2–2 hade vi dem, men sen slarvar vi och gör ett jättemisstag och släpper in trean. Vi skulle gå ut för att vända matchen i andra halvlek, men det första vi gör är att ställa till det för oss genom att släppa in 4–2. Vi var inte värda något idag, det var alldeles för dåligt, säger han.
Dessutom står det klart att Högaborg tappar den ordinarie mittfältaren Dragos Farcas Lohan till Division 1 och Kristianstad. Han aviserade sitt beslut till tränaren under gårdagen.
– Det är klart att det är tufft. Det är inte så att vi har 20 spelare att välja mellan. Men vi får helt enkelt fortsätta kämpa på, säger han.
Gå till toppen