Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Höganäs

Lokal debatt: Insändare: "Vem ska man rösta på i valet?"

Vikenbo vilse i valet.

Nu har de flesta partier redogjort vad de vill i höst men jag har inte fått svar på andra frågor.
Vilket parti ställer sig bakom:
Färre resurser i skolan
Ungdomar som inte får det studiestöd de behöver riskerar hamna i utanförskap, kriminalitet och/eller beroende. Fler vuxna i skolan. Stoppa nedskärningarna i skolan.
Konstgräsplaner
Visst skall barn röra på sig men flera ton plastgranulat sprids varje år ut på dessa som så småningom hamnar både i havet och i Niagarabäcken. Satsa på biologiskt nedbrytbart granulat.
Höga hus i Viken
Nu talar man bara om kulturhus. Ingen nämner Potatisåkern. Sluta planera i frimärksformat-planera för hela kommunen. Vad behöver vi býgga? För vem bygger vi?
Man får bygga ut hur mycket och högt man vill
Varför skall man bygga på ytterligare två våningar på ett redan sex våningar högt hus som syns över hela nejden?
Viken skall växa med fler hushåll än centralorten
Snart är byarna inte längre små och pittoreska. Vad är målet med 30 000 invånare? Se till att saker fungerar för oss som redan bor här. God vård, bra skola, kommunikation. Rena stränder och rent badvatten, vatten och elförsörjning. Det känns som att man vill satsa mer på de som ännu inte bor här.
Höganäs kommun är den bästa arbetsgivaren
Hur skall man göra för att behålla kompetent personal inom vård, skola och duktiga tjänstemän inom förvaltningarna?
Bygg ut väg 111 runt byarna
Då startar morgonkön in till Helsingborg i rondellen vid Viken istället. Helsingborg måste öppna upp tillfartsvägarna för Maria park. Bussen kan köra inom Berga via Garnisonsgatan.

Fundersam i Viken

Gå till toppen