Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Svep åt sidan för
att visa nästa kort

Christine Owman, 36, Malmö

Christine Owman är musiker och kompositör boende i Malmö. Hon har varit vegetarian sedan hon var tonåring och försöker att få hela sin livsstil att ingå i ett kretslopp.

1

”Kött är en av de största bovarna”

”Jag har varit vegetarian sedan tonåren. Kött är en av de största bovarna. Jag tänker också på vad jag konsumerar och hur jag reser. Jag åker mycket kollektivt och gillar att köpa saker second hand och att sälja på loppis eller skänka bort istället för att slänga. Det kretsloppet av prylar och kläder är hälsosammare och själv tycker jag det är mer spännande att fynda på det sättet. Det är viktigt för mig att titta på småsaker i livet som kan förändras. Att minska användningen av plast som plastpåsar, sugrör och engångsartiklar som slängs i mängder. I år har jag dessutom börjat odla egna grödor i trädgården.”
Gå till hd.se