Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Betongföretagare prisas för sin yrkeskunskap

Grundaren av BMT, Betong- och markteknik, har utsetts till Årets företagare 2017 av Svalövs kommun och Företagarna Landskrona/Svalöv.
– Det var inget man var beredd på, säger den överraskade pristagaren Andreas Brorsson på BMT.

BMT:s grundare Andreas Brorsson prisas av Svalövs kommun och Företagarna Landskrona/Svalöv.Bild: Svalövs kommun
”Med envishet, yrkeskunskap och lyhördhet för kundens och marknadens behov har Andreas Brorsson utvecklat sitt företag”, löd motiveringen när Andreas Brorsson på BMT, Betong- och markteknik, på fredagen överraskades med utmärkelsen Årets företagare 2017.
– Det känns jättekul, det var inget man var beredd på, säger han när tidningen når honom på telefon.
Hösten 2005 startade han BMT som en enskild firma. Två år senare bildade han aktiebolag och sedan dess har firman vuxit med fyra anställda och samarbeten med fem egenföretagare.
– Vi har vuxit lite i taget, då tappar man inte greppet, säger Andreas Brorsson.
Verksamheten utgörs framförallt av grundläggning av industri- och villatomter samt trädgårdsanläggning.
Andreas Brorsson hoppas att utmärkelsen ska leda till fler kunder, men har samtidigt inga planer på att expandera – just nu.
– Förhoppningsvis påverkar det positivt, det är ju ett bevis på att det gått bra, säger han och fortsätter:
– Som det ser ut nu är den rätta nivån nådd för min del. Skulle jag ta det till nästa nivå skulle jag behöva utöka med fler anställda. Det är jag inte rädd för, men vi tar ett steg i taget.
Gå till toppen