Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Eskils har fått nytt syre efter succévåren

Tränaren Martin Pringle.Bild: EMIL LANGVAD
Eskilsminne gjorde en succéartad vårsäsong. Nu är man tillbaka från uppehållet med ny energi.
– Vi var lite sargade på slutet innan uppehållet, både i skallarna och i benen. Det var nog inte bara spelarna, utan även vi i tränarstaben. Det var nog rätt bra att komma i från varandra och ladda batterierna igen, säger han och förklarar vad Eskils ska göra för att bibehålla sin tabellplacering:
– Det handlar ganska mycket om att vi ska försöka få kontinuitet i det vi gjort under våren och fortsätta mata på det. Vi är nykomlingar och vi är ödmjuka inför uppgiften, vi ska fortsätta försöka uppnå det mål vi satt, och det är att hamna på övre halvan.
I omstarten under söndagen väntar Oddevold, som är åtta i tabellen. Eskils har god koll på motståndet.
– När vi mötte de hemma fick vi en utvisning efter femton minuter. Det får vi hoppas att vi inte får denna gång. Även om vi förlorade den matchen med 4–1 så gjorde vi en bra match. Det finns liksom inga hemligheter i den här serien, man kan få tillgång till mycket video. Vi kan mycket om dem och de kan mycket om oss. Jag tror snarare det handlar ganska mycket om att vi ska få tillbaka energi och komma tillbaka till basic, säger han.
Hur är läget i truppen?
– Det är väl egentligen ingenting som ändrats, mer än att David Svensson är i full träning. Men han är inte redo för spel ännu. Annars är läget som det varit tidigare. Filip Pettersson och Axel Grahn är fortsatt skada. säger han.
Gå till toppen