Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Min mening: ”Nu är det snart dags”

Insändarskribenten vill veta mer om politikernas förslag.

Nu är det snart väl och Åstorps politiker är rätt tysta om vad man har i presenter till oss pensionärer under nästa mandatperiod.
Hur blir det med fria resor i kollektivtrafiken? Det är klimatsmart att åka klimatsmart.
När blir det möjligt att äta på kommunens boende tillsammans med anhöriga och övriga kommuninvånare kolla på grannkommunerna eller kanske endast fryst mat våra gammal och sjuka. Hur blir det med nya bostäder till en human kostnad för oss äldre?
En annan fråga i fjol våras kom ett beslut att pensionärer skulle få fritt inträde till badet och fritid i kommunen är fortfarande inte genomfört, men när man skulle stänga campingen tog det inte två år att genomföra. Campingen är i behov att rustas upp istället la man mycket pengar på en parkeringsplats på Tingvalla som kommunen inte äger och pengar till att lösa ut obekväma chefer har man råd med.
Ska jag som är pensionärer behöva flytta till någon grannkommun ett bättre liv? Jag vill ha svar innan valet så jag besluta var jag skall bosätta mej.
B.O.
Gå till toppen