Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Köpenhamns stora matfestival är igång

Copenhagen cooking drog igång på fredagen med världens (kanske) mest hållbara måltid, brödöl och pizzaskola. Till och med nästa söndag står mat och dryck i centrum för evenemanget som har mer än hundra programpunkter.

Mette Lange, Mette Töttrup och Danka Barjaktarovit testar första kvällens pizzaskola i Gorms regi.Bild: Mats Olsson
Israels plads är festivalens centrum och i dag lördag är det cidersmakningar som genomsyrar evenemanget där. Intill ligger Torvehallerna och på den öppna platsen mot Frederiksborgsgade ligger ett tält där det på fredagen var pizzaskola med Gorm.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen