Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Helsingborgskrögare om den extrema sommaren: ”Det var helt galet redan i maj”

Sommaren 2018 har frestat på Helsingborgs krögare. Rekordsäsong för vissa, bottennapp för andra. Värmeböljor, fotbolls-vm och vägbyggen har påverkat restaurangerna på olika sätt.

Strandhuset fick en raketstart redan vid öppningen i våras.Bild: Sven-Erik Svensson
I den nordligaste änden av Drottninggatan har krögaren Ess Injan inte haft en lugn stund sedan i mitten av maj. Från det att Strandhuset tog emot sina första gäster vid Vikingstrand har det gått i ett. Som ensam kock har Ess Injan tillagat mellan 200 och 300 rätter varje dag.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen