Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Höganäs

Vikenbo fick drömjobbet på världens fjärde bästa restaurang

21-årige Johan Andersson har lagat efterrätter i köket på Grand i Mölle sen 13-14-årsåldern. I höst byter han upp sig rejält. I hård konkurrens fick han jobb på trestjärnig världskrog i New York.

Johan Andersson var 13–14 år när han stegade in i köket hos Eva Dahlberg på Grand i Mölle. Sen dess har han jobbat där varje sommar. Men nu är det dags att ta New York med dessertstorm.Bild: Sven-Erik Svensson
Johan Andersson från Viken har fått ett riktigt drömjobb i kockvärlden. I november ska han inta New York med storm. I hård konkurrens har han fått jobb som dessertkock på krogen Eleven Madison Park mitt i smeten på Manhattan. I fjor rankades den som världens bästa restaurang - i år är den fyra.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen