Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Släktforskning

”Arvinge okänd” sågs av flest tv-tittare

Kattis Ahlström och Niklas Källner bättre än "Idol":s säsongpremiär.

Det populära programmet ”Arvinge okänd” drog flest tv-tittare i vecka 34. Det första avsnittet förra måndagen lockade en publik på 914 000 personer.
Mätningen gjordes under perioden 20–26 augusti.
Totalt sänds sex avsnitt av ”Arvinge okänd” i höst. Programledarna Kattis Ahlström och Niklas Källner har sannerligen lyckats göra programmet intressant. Det är dramatik, mycket känslor – och tårar. I första avsnittet tog man också hjälp av släktforskningsexperten Ted Rosvall, som löste fallet med två bröder som aldrig träffades.
”Arvinge okänd” är programmet som söker upp personer med rätt till ett arv.
Det första avsnittet i den andra säsongen av ”Arvinge okänd” sågs av fler tittare än ”Idol” som hade säsongspremiär med 823 000 tv-tittare. Tvåa på tv-toppen i vecka 34 var ”Val 2018” (876 000 tittare) och trea ”Uppdrag granskning” (856 000 tittare).
Det är företaget MMS som sedan 1993 mäter och analyserar konsumtion av tv och rörlig bild i Sverige med hjälp av en panel bestående av 3000 hushåll. "Sportnytt" eller program under tio minuter tas inte med på listan.
Gå till toppen