Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

HD bjuder in till direktsänd valdebatt

Ett garage i Landborgen – eller inte? Flera privata äldreboenden – eller inga alls? Och vad är egentligen den bästa lösningen för en tryggare stad?

HD:s reportrar Emma Johansson och Torbjörn Svensson ställer politikerna mot väggen och ser till att Helsingborgarna får svaren när HD på tisdagskvällen bjuder in till lokal valdebatt – på Radisson Blu Metropol Hotel och på webben.
Läs också De ställer politikerna mot väggen i HD:s stora valdebatt
Valdebatten börjar klockan 18 och pågår i en och en halv timma. Alla är välkomna att följa debatten på plats på Radisson Blu Metropol Hotel, Carl Krooks gata 16, andra våningen – det är fri entré – men evenemanget kommer också att direktsändas på hd.se. Där kan var och en också ta del av debatten i efterhand.
Moderaterna presenteras i debatten av Peter Danielsson, Liberalerna av Maria Winberg Nordström, Kristdemokraterna av Lars Thunberg, Centerpartiet Jonny Cato Hansson, Miljöpartiet av Marcus Friberg, Socialdemokraterna av Jan Björklund, Vänsterpartiet av Ingrid Mattiasson Saarinen och Sverigedemokraterna av Michael Rosenberg.
• Vilken fråga vill du att vi tar upp med stadens politiker? Mejla din fråga till torbjorn.svensson@hd.se
Gå till toppen