Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Thynell gör comeback i Sund

Andreas Thynell.
Efter många år i dvala startade IK Sund om förra säsongen. Inför den här säsongen gör division 4-klubben något som liknar en storsatsning, även om tränaren Mattias Persson tonar ner förväntningarna. Det kan vara svårt att göra när Andreas Thynell, i OV Helsingborg och Handbollsligan så sent som i våras, är ett av nyförvärven.
– Vi vill mest ha en stabil träningsgrupp och vi spelar för att det är roligt. Sen vill man ju vinna när det är match och handbollskunnandet finns ju där, säger Persson.
Det är nämligen inte bara Thynell som ansluter. Även Andreas Liverstam har erfarenhet av spel på riktigt hög nivå. Dessutom har Mattias lillebror Fredrik bestämt sig för att spela igen, liksom Peter Nordqvist.
– Vi har ett pojklag för spelare födda 2004. Vi vill att de ska ha ett A-lag att sikta på så att de inte försvinner till OV redan där, säger Mattias Persson.
Han betonar att man spelar för att det är roligt, men säger att satsningen är långsiktig och att man på sikt vill bli ett alternativ för de som inte platsar i OV Helsingborg. Persson öppnar för att ännu fler spelare är på ingång.
– Vi får se. Vi har några krokar till ute.
HD har utan framgång försökt få tag på Andreas Thynell.
Gå till toppen