Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Okänd kvinna söker kontakt med barn i Bjuv

Polisen vill få in fler uppgifter om en okänd kvinna som söker kontakt med barn i Bjuv.

Onsdagen den den 22 augusti vid 14-tiden blev en pojke som stod vid en busshållplats kontaktad av en kvinna som kom körande i en bil. Kvinnan stannade sin bil och undrade om han ville följa med.
Pojken blev rädd och började gå från platsen, men då följde kvinnan efter pojken med bilen i cirka 100 meter. Under tiden ska hon skrikit på pojken att stanna. Hon försvann sedan från platsen.
Fredagen den 24 augusti vid 14-tiden blev två flickor kontaktade av troligtvis samma kvinna.
Flickorna cyklade tillsammans hem från skolan när de fick möte på Bangatan i centrala Bjuv av en bil som körde mitt på körbanan. Bilen svängde sedan över på vänster sida och en kvinna vevade ner sidofönstret. Hennes arm ska sedan ha svängt mot flickorna så att de uppfattade det som att kvinnan försökte tvinga dem att stanna. Flickorna tyckte det inträffade var obehagligt och blev rädda.
Kvinnan beskrivs vara 60 till 70 år gammal och bilen hon kör ska enligt uppgift vara grå eller silvermetallic.
Ärendena är rubricerade som ofredande.
Lokalpolisområde Klippan vill nu komma i kontakt med personer som har information, bildmaterial eller tips om dessa eller liknande händelser som nyligen inträffat i Bjuvs tätort.
Den som vet mer kan kontakta Tomas Forsberg via e-postadressen tomas.forsberg@polisen.se eller på telefon 114 14.
Gå till toppen