Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Snabbkoll på nattens nyheter

Två döda i norsk flygkrasch, vit polis dömd för mord på svart tonåring i Texas, blandat på Asiens börser – och Roger Federer lätt vidare till andra omgången av US Open i tennis.

Två döda i norsk flygkrasch

Två personer har omkommit i en krasch med ett ultralätt flygplan i Nordnorge. Planet rapporterades saknat klockan 22.12 på tisdagskvällen. Det hade varit ute sedan morgonen för att övervaka renar i området.
Läs också Två döda i norsk flygkrasch

Polis döms för mord på svart tonåring

En vit polis har dömts av en domstol i Texas för mord på en 15-årig svart pojke. Skjutningen är en av flera under senare år då svarta personer har skjutits av vita poliser, vilket har gett upphov till rörelsen "Black lives matter".
Läs också Polis döms för mord på svart tonåring

Blandat på Asiens börser

Bild: Vincent Yu
Tokyobörsen fortsätter uppåt efter optimistiska tongångar om ett nytt nordamerikanskt handelsavtal. Referensindexet Nikkei, som på tisdagen stigit för sjätte dagen i rad, ökade ytterligare 0,2 procent i den tidiga handeln på onsdagen. Det bredare Topix-indexet ökade 0,2.
Läs också Blandat på Asiens börser

Federer vidare efter kort match

Andraseedade Roger Federer är vidare till andra omgången av US Open efter att ha besegrat japanen Yoshihito Nishioka med sifforna 6–2, 6–2, 6–4. Federer kommer att möta oseedade fransmannen Benoit Paire i nästa match.
Gå till toppen