Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Division 3-lagets tunga tapp: Förre elitspelaren knäopererad

Vejby jagar nytt division 3-kontrakt. Då får de vänta på att lagets kanske viktigaste spelare kan bidra igen.

Zeyn S-Latef.
Vejby IF parkerar under nedflyttningsstrecket i division 3 sydvästra Götaland. I de tre senaste matcherna har laget saknat mittfältsmotorn Zeyn S-Latef – och han blir borta ett tag till.
I fredags fick han sitt högerknä opererat.
– Jag har haft den typen av skada tidigare. Jag vet inte riktigt hur man ska förklara vad det är, men någonting har bildat brosk. Nu har de rensat allt i knäet, säger han och fortsätter:
– När jag nu fick ont på en träning och när vi tittade på röntgenbilderna trodde jag att det var värre. Det är skönt att det inte är så.
När tror du att du är tillbaka?
– Två-tre veckor hoppas jag, beroende på hur kroppen reagerar.
28-åringen kom till klubben inför förra säsongen och var med och tog upp laget till division 3. I år har han gjort tre mål på tio matcher och med sin erfarenhet och spelskicklighet är han en tung pjäs i förre ÄFF-tränaren Magnus Arvidssons lag.
I bagaget har Zeyn S-Latef flera superettansäsonger med just Ängelholm, han har även varit ungdomsproffs i Feyenoord och Sheffield United och varit proffs i norska Sandnes Ulf.
Han lär vara med när Vejby går in i den absoluta sluttampen av säsongen.
– Läget är som det är, vi kan bara förlita på oss själva. Det är bara vi som kan säkra det här, vi kan inte förvänta oss att något annat lag hjälper oss, säger han.
Gå till toppen