Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Matchvinnaren ett frågetecken i ÄFF

Marcus Eriksson, ett frågetecken i ÄFF.
Marcus Eriksson gjorde sitt första A-lagsmål mot Grebbestad, men nu är ÄFF:s senaste matchvinnare ett osäkert kort inför söndagens bortamatch mot Husqvarna.
– Marcus har varit sjuk några dagar, så vi får se om han kan spela, säger tränaren Alexander Tengryd. Annars ser det bra ut, vi har många spelare som är i fin form, både fysiskt och fotbollsmässigt.
Mot Grebbestad fick såväl Hampus Agerström, som anslöt i sommar, och Marwin Leidewall, inlånad från Örgryte, göra sina första seriematcher från start och då satt till exempel Edvin Nilsson och Andreas Karlsson på bänken.
– Vi har en bra bredd och det skapar huvudbry inför varje laguttagning. Men det är ju precis så det ska vara.
Elias Johansson, med en fotskada, och Erik Widén, som kämpar vidare med sin hjärnskakning, står dock kvar på frånvarolistan och sommarens värvning Patrick Arthur, från Ghana, har fortfarande inte dykt upp.
– Vi väntar på att alla papper ska bli klara, jag vet ju inte alla turer. Men förhoppningsvis kommer han nästa vecka.
Husqvarna ligger riktigt risigt till i division 1-tabellen, laget har bara en seger på de nio senaste matcherna, men ÄFF-tränaren höjer ändå ett varningens finger för söndagens motståndare.
– De känns bättre nu, än i våras. Vi får vara beredda på att de kommer att ligga lågt i försvarsspelet och satsa på kontringar, så det gäller att vi är noggranna och inte tappar boll i fel lägen.
Gå till toppen