Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Hemlighetsfull vikarie på BoIS-bänken

Fahrudin Karisik vill inte bjuda på något inför dagens ödesmatch. "Du tycker säkert att jag är tråkig".

Fahrudin Karisik leder BoIS i dagens hemmamatch mot Norrby, sedan lär han få stiga åt sidan igen.
I väntan på Agim Sopis efterträdare ska Fahrudin Karisik och Mats Andersson leda BoIS i dagens viktiga möte med Norrby. Det blir förmodligen bara den här matchen, sedan ska en ny tränare vara på plats, men det är inget som bekymrar.
– Det är så här i arbetslivet och för min del känns det inte något speciellt, säger Karisik. Jag går bara in och gör mitt jobb, sedan får vi se vad som händer framöver.
Vi har följt en avslappnad lördagsträning, som inleddes med några lekfyllda övningar vid sidan av B-planen och som avslutades med lite fasta situationer inne på matcharenan, och Fahrudin Karisik sätter sig på en bänk.
– Vi har haft en glädje och en energi den här veckan, som jag inte sett sedan jag kom hit. Nu väntar en väldigt viktig match, det är sant om du tittar i tabellen. Men jag ser det inte så. Jag ser det som att vi börjar om från noll och att vi måste ge hundra, från och med nu.
Efter bara några träningar – och med en annan lösning runt hörnet – lär det inte bli alltför mycket ändringar i BoIS-lägret.
– Det blir ingen revolution, så mycket kan jag säga. Sedan är det väl möjligt att vi ändrar om, lite grann. Men det får ni se.
Fahrudin är väldigt försiktig, när han ska prata om dagens match, och han vill inte bjuda sin gamle lagkompis Mohammed Ali Khan, tränare i Norrby, på det minsta lilla.
– Vi spelade ihop i Frölunda och jag vet att han läser allt som skrivs om oss. Du tycker säkert att jag är tråkig, men jag gör så här för lagets bästa och vi vet vad vi ska göra.
Den vikarierande BoIS-tränaren avslöjar egentligen inte mer än att Monday Samuel och Edafe Egbedi inte kan spela. Av träningen att döma vaktar dock Viktor Noring återigen målet, medan det är stora frågetecken för spelare som Viktor Svensson och Sadat Karim.
– Alla är tillgängliga. Men vilka som ska spela vill jag inte avslöja, upprepar Fahrudin Karisik.

Inför matchen

Landskrona BoIS–Norrby
Idrottsplatsen, kl. 15
AKTUELLT
Monday Samuel närmar sig en comeback, men han står över den här matchen också, liksom Edafe Egbedi. Dennis Olofsson, Philip Ljung och Granit Stagova borta sedan tidigare.
TRUPPEN
Följande 19 spelare är uttagna: Viktor Noring, Amr Kaddoura, Alfons Sampsted, Viktor Svensson, Emmanuel Okine, Philip Andersson, Jetmir Haliti, Alexander Tkacz, Igor Arsenijevic, Måns Ekvall, Noor Zadran, Akram Mansour, Filip Pivkovski, Jakob Andersson, Adi Nalic, Sadat Karim, Kevin Jensen, Joe Sise och Melvin Fritzhell.
Gå till toppen