Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Tung ÄFF-förlust mot tabelljumbon

ÄFF hade kämpat sig tillbaka och kvitterat. Då släppte laget in två mål i slutminuterna.
– Det är för dåligt, säger målvakten Linus Müller.

Ängelholms målvakt Linus Müller släppte in fyra mål i förlusten mot Husqvarna.Bild: MATHILDA AHLBERG
Division 1, södra
Husqvarna–Ängelholms FF 4–2 (2–0)
ÄFF har visat god form efter sommaruppehållet och hade goda chanser att ta andra raka segern när jumbon Husqvarna väntade. Men två baklängesmål under de sista fem matchminuterna grusade de planerna.
– Det är för dåligt att vi inte kan stänga igen bakåt när vi kämpat oss tillbaka. En poäng här hade varit helt okej, säger besvikne målvakten Linus Müller.
ÄFF satte sig i en tuff sits när hemmalaget tog ledningen redan efter fem minuter. När Husqvarna även gjorde 2–0 såg det mörkt ut.
– Jag trodde ändå i halvtid att vi skulle kunna vända på det eftersom vi dominerade totalt i spelet, säger Müller.
Pressen gav resultat efter en timme, när Andreas Karlsson reducerade. Kvitteringen kom i den 85:e minuten på straff genom Oliver Stojanovic Fredin.
Men till slut var upphämtningen inget värd. Med förlusten försvann också chansen att skapa sig ett behagligt poängutrymme neråt i tabellen.
– Vi har ett ungt lag och därför blir prestationerna ojämna. Vi gör spelmässigt ingen dålig insats men den sista passningen är ofta för slarvig, säger Linus Müller.
Gå till toppen