Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
HIF

HIF-talang kan även spela med ÄFF

Mattias Almeida.
Tidigare i somras skrevs målvakten Kalle Joelsson och backen Carl Thulin in i samarbetsavtalet mellan HIF och Ängelholms FF. Nu nyttjar parterna 24-timmarsregeln även när det gäller Mattias Almeida.
19-åringen kommer med andra ord fortsätta träna med HIF och konkurrera om en plats i deras trupp, men får han inte bidra i superettan har han nu också möjligheten att spela med ÄFF i division 1.
– Det är en bra fotbollsspelare som har ett fint öga för spelet och kan bryta igenom med sina passningar eller med egna genombrott. Han kan både assistera och göra mål, säger ÄFF-tränaren Alexander Tengryd.
I ÄFF:s trupp finns en rad före detta HIF:are som har haft Alexander Tengryd som tränare på Olympia.
– Jag har även en mångårig relation med Mattias, det gör att jag vet vad jag får. Jag har alltid haft ett gott öga till honom som fotbollsspelare. Det här kan bara spetsa till vår trupp lite till, säger han.
Var på planen ser du honom?
– Jag kan se honom i en av forwardsrollerna eller i en nummer-tio-position.
I år har Mattias Almeida spelat fjorton superettanmatcher, varav två från start, och gjort ett mål och en assist. Han startade även i cupmatchen mot Eskilsminne.
Gå till toppen