Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Majgaard Jensen ny tränare i BoIS

Klart: Majgaard Jensen ny huvudtränare i BoIS

Det blir Jack Majgaard Jensen som tar över tränarjobbet i Landskrona BoIS efter Agim Sopi.

Jack Majgaard Jensen.
Under söndagen skrev HD-sporten att mycket pekade mot att Jack Majgaard Jensen, 45, skulle bli ny huvudtränare i Landskrona BoIS. Under måndagen presenterades han på klubbens webbplats.
– Jag har ett inspirerande uppdrag framför mig att tillsammans med spelarna och teamet kring BoIS A-lag säkra Superettankontraktet. Nu längtar jag bara efter att få komma igång och träffa gruppen i eftermiddag, säger Jack Majgaard Jensen i ett pressmeddelande.
Majgaard Jensen bor i Lund och tränade senast Rosengård i damallsvenskan. Förra hösten fick han sparken och har sedan dess letat efter ett nytt uppdrag. Tidigare har han tränat bland annat Lyngby och Lunds BK.
– Vi har i första hand skrivit avtal säsongen ut med Jack men i samtalen med honom har vi såklart haft diskussioner om arbete på både kort och lång sikt, säger Daniel Stålhammar som är fotbollsansvarig i Landskrona BoIS styrelse till webbplatsen.
Gå till toppen